DUURZAAM BOUWEN AAN DE TOEKOMST VAN WONEN

We leven in een wereld die constant verandert. Energiebronnen worden schaarser. Daarom maakt u verantwoorde keuzes. U wilt energie besparen en bijdragen aan een beter milieu. Aannemersbedrijf Tempelman denkt met u mee. Wij weten dat bouwen aan een gezonde planeet begint bij energiezuinig wonen. Daarom creëren we energieneutrale en ecologische woonoplossingen. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Gaat u de uitdaging aan?

Ja, ik heb interesse in energieneutraal bouwen

Aannemersbedrijf Tempelman creëert ecobouw en passiefbouw

Al ruim 100 jaar realiseert Aannemersbedrijf Tempelman vernieuwende bouwoplossingen. Wij zijn specialist in het bouwen van huizen, bedrijfspanden en woonoplossingen die energiezuinig en toekomstbestendig zijn. Aannemersbedrijf Tempelman helpt u energiekosten te besparen en een bijdrage te leveren aan een gezonder milieu.

Wilt u een nieuwe aanbouw, zoals een dakkapel, serre of garage? Misschien zoekt u een aannemer voor een nieuwbouwproject of wilt u uw woning energiezuiniger maken met zonne-energie. Met jaren ervaring, vakkennis en een groot netwerk aan bouwpartijen maken wij uw woonwensen waar.

De wereld van het duurzame bouwen is volop in ontwikkeling. Bent u op zoek naar inspiratie over uw eigen passiefbouwconcept of ecowoonproject?

Bekijk onze ecobouwprojecten

Zonne-energie winnen in regio Overijssel? Laat panelen plaatsen

De zon is onze belangrijkste energiebron. U kunt direct profiteren van haar kracht en energiekosten drukken met zonnepanelen. Met Aannemersbedrijf Tempelman kunt u zelf uw zonne-energieoplossing ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonnepanelen en Solarwatt zonnecarports?

Ontwerp hier uw eigen Solarwatt Zonnecarport